Huuraanbod      Contact

Niemeijerstraat, Wageningen

Dit 3‐kamerappartement is niet alleen prachtig gelegen (op steenworp afstand van zowel het centrum als de uiterwaarden), het is ook schitterend opgeknapt met behoud van zoveel mogelijk originele details.Boelijn 2, Almere

Niemeijerstraat, Wageningen

Onderschrift kamer

Achterkamer / slaapkamer

Woonkamer

Slaapkamer

Onderschrift kamer

Badkamer

Onderschrift kamer2

Badkamer

Onderschrift kamer2

Keuken

Onderschrift foto 4

Balkon

Onderschrift foto 5

Plattegrond

Boelijn 2, Almere

Woonkamer

Niemeijerstraat, Wageningen
850/mnd

Indeling

Indeling:
Hal (2,00 x 2,00m) met originele granitovloer, meterkast met 5 groepen, inbouwspotjes aan het plafond en voldoende kapstokruimte.

Woonkamer (5,85 x 3,65m) met laminaatvloer, een inbouwkast en een mooie schouw met natuurstenen schoorsteenmantel. Er zit een ombouw om de radiator heen, waardoor er een brede vensterbank is ontstaan. Deur naar:

Balkon aan de voorzijde (2,55 x 1,35m) met verlichting. Het balkon kijkt uit over een tuin aan de voorzijde van het appartementencomplex.

Werkkamer (3,65 x 2,95m), te bereiken door een schuifdeur met glas. De grote kasten in de kamer, met zeer veel opbergruimte (zowel leg‐ als hangruimte) zijn ter overname. Deze kamer is ook heel goed als slaapkamer te gebruiken. Vanuit de werkkamer komt u dan via een deur in de:

Badkamer (2,45 x 1,20m) met originele granitovloer, modern en breed wastafelmeubel met een boven‐ en een onderkast en spotjes aan het plafond. Klein trapje naar douche (afgesloten door glazen vouwdeuren) met natuurstenen tegels en ‐planchet en een stortdouche. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie en een designradiator.

page3image13296

Deur naar:
Balkon aan de achterzijde (4,15 x 1,20m) met verlichting‐ en elektra aansluiting. Op de plek waar vroeger het kolenhok was, is nu een handige opbergplaats gecreeerd. Het balkon kijkt over de daken van de garages aan de achterzijde en biedt in de avond de mogelijkheid om in alle rust van de zon te genieten.

Slaapkamer (3,55 x 2,70m) met laminaatvloer en met wastafel voorzien van spotjes en een onderkast. De slaapkamer is door de meerdere punten met telefoon‐/internetaansluiting ook zeer geschikt als werkkamer. De kamer is voorzien van kabel‐t.v. Boven het bed zijn twee lichtpunten gemaakt voor leeslampjes. Deur naar balkon aan de voorzijde.

Keuken (3,70 x 1,95m) met originele granitovloer, keukenkasten in witte kleurstelling en met veel bergruimte. De keuken biedt veel kookruimte door een 5‐pitsgasfornuis en een groot werkoppervlak op het aanrecht. De muren zijn betegeld met zwart/witte tegels. Moderne RVS‐afzuigkap en aansluitingen voor wasmachine en vaatwasser. De koel/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden.

Toilet met fonteintje, natuurstenen planchet en originele granitovloer. Het toilet is geheel betegeld, voorzien van mechanische ventilatie en heeft een kastje voor extra opbergruimte.

Inpandige berging (6,40 x 2,40m) voorzien van elektra en ruim voldoende licht door grote tl‐balken.

  • Niet beschikbaar 
  • Nabij centrum gelegen
  • Op steenworp afstand van uiterwaarden


Bijzonderheden– Borg 2 maanden huur

– Huurprijs excl. GWE, internet, tv en gemeentelijke belastingen

- Huurprijs inclusief servicekosten VvE